24 Eylül 2011
PİRAMİT PASTA
Malzemeler:
450 gr pötibör bisküvi
2 su bardağı süt
100 gr margarin
150 gr kakao
4 yemek kaşığı toz şeker
Hindistan cevizi (üzeri için)
Hazırlanışı:
Derin bir kabın içinde bisküvileri ufak parçalara bölelim. Süt, margarin, kakao ve şekeri bir tencerede orta ateşte kaynayana kadar pişirelim. Pişen karışımı bisküvilerin üzerine döküp karıştıralım. Bu aşamada içine fındık, ceviz, kuru üzüm gibi kuru yemişler de ekleyebilirsiniz. Folyo kağıdı üzerine döküp ister silindir, ister piramit şekli vererek saralım ve buzdolabında bir gece bekletelim. Dilimleyerek servis edelim. Dilerseniz hindistan cevizi ile süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun...